Főoldal Híreink Elkészült új internetes oldalunk!

Elkészült új internetes oldalunk! - 2017.05.30. 15:20

Örömmel értesítjük kedves partnereinket, és minden tisztelt érdeklődőt, hogy elkészült új honlaunk, mobilbarát "responsive" technológiával!

Honlapunkat elsősorban önöknek készítettük, azzal a céllal, hogy bemutassuk, termékeinket, szolgáltatásainkat, és a termékek és szolgáltatások mögött megbúvó tudásunkat, szakértelmünket, odafigyelésünket, és az üzleti folyamatainkhoz való hozzállásunkat.
 
Köszönjük tehát eddigi bizalmukat, amelyet szeretnénk továbbra is megőrizni, ezért természetesen várjuk további megkereséseiket, és nyitottak vagyunk az új kihívásokra is, így várjuk új érdeklődőink megkereséseit is! 
Új honlapunk a legmodernebb, a mobil készülékeken is jól olvasható reszponzív (rugalmasan átalakuló) technológiai háttérrel készült, és nagyon izgalmasan átalakítja az oldalt a mobil készülékek használatakor, annak érdekében, hogy továbbra is jól olvasható és jól kezelhető legyen a tartalom.

Nagyon sokat dolgoztunk már eddig is új oldalainkon, és nagyon sok munka vár még ránk, hiszen szeretnénk folyamatosan friss és hasznos tartalommal feltölteni, amihez kérjük az önök segítségét is!

Ezért kérjük, hogy nézegessék bátran és rendszeresen, és küldjenek nekünk visszajelzéseket elérhetőségeinken, ha bármilyen érdeklődésre számot tartó információt, ajánlatot, vagy esetleg hibát találnak lapjainkon! Visszajelzéseikért hálánk nem marad el : -- )) !
 

Üdvözlettel:
 
KULIK Antal
alapító, ügyvezető
+3630 397 9325

« Vissza

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom
Close
close